Beste gast,

We zijn blij u te mogen ontvangen op onze B&B in het mooie Hageland. Onze streek biedt heel wat troeven, en graag laten we u kennis maken met ons aanbod aan activiteiten.

Evenementen op het Leybeeckhof

Wijndegustatie: u krijgt een avondvullende degustatie van een zevental Franse wijnen, gegeven door gediplomeerd sommelier/wijnhandelaar Christophe Henderickx. Prijs: 30€/persoon. Graag een week voor uw verblijf reserveren.

Wijndegustatie met bijpassende hapjes: we serveren u een selectie van 6 wijnen met bijpassende gerechten in hapjesvorm. Zo reiken we u ideeën aan hoe smaken van wijn en gerecht elkaar perfect kunnen aanvullen. Avondvullend programma. Prijs: 45€/persoon. Graag een week voor uw verblijf reserveren.

Evenementen in de omgeving

Tandemtocht: u kan bij ons een tandem huren om met z’n twee een fietstocht door onze prachtige streek te maken. Misschien volgt u de talrijke knooppuntenroutes, of rijdt u een stuk ‘Sven Nijs Fietsroute’. Misschien wil u de lokale wijnbouwers of bierbrouwers bezoeken met een veilig vervoermiddel. Indien u wenst kunnen we u een picknickmand meegeven.
Prijs tandem halve dag: 20€
Prijs tandem hele dag: 35€
Prijs picknickmand voor 2: 25€
Graag tijdig reserveren, liefst 7 dagen voor de beoogde datum.

Met de Vespa door het Hageland: gesp uw helm vast en duw uw zonnebril goed op uw neus. U gaat met een authentieke Vespa een halve of hele dag snorren langs de mooiste wegen van het Hageland.
De route, een aaneenschakeling van fietsknooppunten, wordt handig op uw dashboard gekleefd. Zo hoeft u nooit te zoeken. U dient te beschikken over een geldig definitief autorijbewijs of rijbewijs AM, A2 of A1.
Prijs halve dag: 49€ (duorijder +10€) – uitgestippelde tocht van ongeveer 58km
Prijs hele dag: 69€ (duorijder +10€) – uitgestippelde tocht van ongeveer 93km
Meerprijs Vespa 125cc: +10€
Graag tijdig reserveren, liefst 14 dagen voor de beoogde datum, volgens beschikbaarheid.

Met de eBike door het Hageland: op een kwalitatief hoogstaande eBike van Scott beklimt u de talrijke heuvels van het Hageland net iets makkelijker. We hebben in onze B&B heel wat fietskaarten liggen en kunnen u tips geven over de mooiste plekken van de streek.
Prijs hele dag: 35€
Graag tijdig reserveren, liefst 14 dagen voor de beoogde datum, volgens beschikbaarheid.

Bezoek aan een Hagelands wijndomein: hopelijk kunnen we dit later dit jaar hernemen

Bezoek aan een Hagelandse bierbrouwer: hopelijk kunnen we dit later dit jaar hernemen